Retrospectivă Green Talent 2022

30-12-2022

Retrospectivă Green Talent 2022

Green Talent poate privi înapoi la 2022 cu câteva fapte de mare interes.

Angajati

În 2022, Green Talent avea 1 548 de lucrători temporari care lucrau la 47 de angajatori diferiți. Acest grup de lucrători temporari cuprindea 21 de naționalități. Cu siguranță, cel mai mare grup în creștere în cadrul acestor naționalități a fost cel al ucrainenilor. Anul acesta am reușit să ajutăm 86 de ucraineni să își găsească locuri de muncă.

În luna mai a acestui an, am primit cel de-al 10 000-lea lucrător temporar. O piatră de hotar fantastică în cei peste 12,5 ani de existență a Green Talent.

În prezent, există 69 de lucrători temporari cu contracte permanente care lucrează pentru Green Talent. În urmă cu câțiva ani, un contract permanent nu era ceva obișnuit în industria de muncă temporară, dar noi credem că este o evoluție bună. Ne place să le oferim lucrătorilor temporari siguranță și, în schimb, avem angajați permanenți pe care ne putem baza.

Mașini

În acest an au circulat 136 de mașini Green Talent. 418 șoferi diferiți au folosit flota de mașini a Green Talent. Împreună, acești șoferi au parcurs 2,5 milioane de kilometri în acest an. Asta înseamnă 2000 de călătorii cu mașina convertite de la Steenbergen la Varșovia. Știați că și lucrătorii temporari merg la serviciu cu bicicleta? În acest an, Green Talent a împrumutat o bicicletă  la 32 de persoane. Atât de sănătos și mai bun pentru mediu!

Cazare

În 2022, am gestionat 75 de unități de cazare care reprezentau 563 de paturi. 1318 lucrători temporari s-au cazat într-unul dintre unitățile noastre de cazare. Oferim toate tipurile de cazare, cum ar fi case rezidențiale, apartamente, hoteluri și ferme. În decembrie 2022, am adăugat câteva locuri de cazare minunate! Atât în Steenbergen, cât și în Hoek van Holland, au fost amplasate în total 24 de noi unități rezidențiale în care pot locui 50 de lucrători temporari. Acest lucru se află la distanță de mers pe jos de angajatorii lor. 

Green Talent Experience

În vară am lansat „Green Talent Experience". Ne-am dori ca personalul nostru temporar să aibă o modalitate distractivă de a se relaxa în timpul liber. Organizăm activități special pentru lucrătorii temporari, care le permit acestora să se cunoască între ei și să cunoască mediul înconjurător. Participarea este gratuită, iar activitatea este însoțită de un funcționar care vorbește limba. În prezent, am organizat 2 activități. Am făcut un e-choppertour în Brabantul de Vest și am urcat la mare altitudine cu un Klimbos. Pentru 2023 sunt planificate o mulțime de activități noi și distractive. Ne veți fi alături anul viitor? 

Sperăm că 2023 va fi un an grozav pentru toată lumea!